Het vervolg

Annie schrijft onverminderd voort. Vele titels, zoals "Ontmoeting voor het leven", "Dageraad". "Laat mij leven", "Annemarie", "Tante Johanna" en nog vele titels meer, blijken stuk voor stuk aan te slaan bij haar trouwe lezerspubliek.

schrijvende_annie_oosterbroekDit trouwe lezerspubliek bestaat voornamelijk uit lezers van de Spiegelserie van uitgeverij Zomer en Keuning en van de V.C.L.-serie van uitgeverij Kok.

Annie schrijft niet alleen onder haar eigen naam, maar er zijn zes boeken verschenen onder het pseudoniem Alma Vervoort. Deze naam heeft ze ontleend aan een tante Alma. Vervoort blijkt de grootvader te zijn van haar moeders kant (biologische moeder). De reden hiervoor is naar alle waarschijnlijkheid de groeiende concurrentiestrijd tussen de verschillende uitgevers waarvoor Annie schrijft. Het schrijven van boeken brengt ook verplichtingen met zich mee. Zo wordt Annie gevraagd door boekhandel van de Most om haar boeken te komen signeren op de Heerder Middenstandsbeurs "de Hemito". Ook op zaterdagmiddagen komt Annie om boeken te signeren in de boekhandel.

Opvallend is het daarom dat er in Heerde en omgeving nog regelmatig gesigneerde boeken van Annie Oosterbroek-Dutschun tevoorschijn komen.